We've detected that the default language of your webbrowser is not the same as our website. You can translate our website by choosing your preferred language from the dropdown.
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Filter by Categories
Geen categorie
Wij staan vandaag van 10:00 - 17:00 uur voor u klaar, loop gerust bij ons binnen!

Service & Reparatie

Horloges

Bij ons kunt u terecht voor al Uw horloge reparaties, hierbij kunt u persoonlijk advies krijgen over de mogelijkheden van de reparatie of over de vernieuwing van bepaalde onderdelen.

Ook kunt u terecht voor standaard reparaties bijvoorbeeld het vervangen van een batterij, deze reparatie voeren wij zeer nauwkeurig uit, hierbij kunt u denken aan het weer waterdicht maken van Uw horloge en het vervangen van de pakkingen.

Ons grote assortiment horlogebanden van het merk HIRSCH zorgen ervoor dat we voor ieder gewenst horloge een nieuwe horlogeband op voorraad hebben. Ook van onze eigen merken hebben wij een groot assortiment aan lederen banden.

Oorbellen

Bij Juwelier Hemmer kunt u vanaf 6-jarige leeftijd terecht voor het schieten van oorbellen. Ook dit wordt uiterst nauwkeurig gedaan en wordt er advies gegeven over de nazorg.

Sieraden

Op het gebied van sieraden zijn er geen grenzen, alles is mogelijk en wordt uitgevoerd door onze goudsmid. Ook hierbij kunnen wij u uitgebreid advies geven over de mogelijkheden.
U kunt altijd binnen lopen voor het ultrasonisch reinigen van uw sieraden of een periodieke controle van de staat van uw sieraden.